Τηλεοπτικά μαθήματα στην ΕΡΤ2 για μαθητές δημοτικού

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Τα σχολεία είναι ήδη κλειστά εδώ και αρκετό καιρό και όλα δείχνουν πως δεν θα ανοίξουν σύντομα! Γι' αυτό το Υπουργείο Παιδείας καθιερώνει σταδιακά τα μαθήματα εξ αποστάσεως ώστε τα παιδιά να μην χάσουν την επαφή με την διδακτέα ύλη. Ταυτόχρονα, από Δευτέρα καθιερώνονται και τα μαθήματα από την τηλεόραση για μαθητές δημοτικού!

Τα μαθήματα θα προβάλλονται από την ΕΡΤ2, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και δεν θα έχουν καμία σχέση με την «Εκπαιδευτική Τηλεόραση», όπως τη γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Μάλιστα, η υφυπουργός Παιδείας δήλωσε πως θα είναι σαν κανονικό μάθημα στην τάξη!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, θα πραγματοποιούνται κυρίως τα μαθηματικά και η γλώσσα, τα οποία θα μεταδίδονται στην πρωινή ζώνη της ΕΡΤ2 με συνολική διάρκεια 1.30’ με 2 ώρες την ημέρα.

Το κάθε μάθημα θα έχει διάρκεια περίπου μισής ώρας με δασκάλους από το δημόσιο σύστημα εκπαίδευσης και τα μαθήματα θα είναι εμπέδωσης και επανάληψης, με υλικό το οποίο θα παράγει το υπ. Παιδείας.

Τα μαθήματα για το δημοτικό υπολογίζεται να ξεκινήσουν την ερχόμενη Δευτέρα και για όλο τον Απρίλιο και θα είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της ΕΡΤ αλλά και μέσω της υβριδικής ΕΡΤ- on demand στην οθόνη της τηλεόρασης.


  • Image 1
banner-1-2.png

Φροντιστήριο Μ.Ε. Π 3,14

Θεμιστοκλέους 61, Καλαμάτα T.K.: 24100 τηλ.: 2721402772 / 6946264628 www.facebook.com/p3komma14

www.p3komma14.gr
©2018-2020 Φροντιστήριο Π 3,14. Θεμιστοκλέους 61, Καλαμάτα