Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Οδηγίες και δύο διευκρινίσεις

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Οδηγίες και δύο διευκρινιστικές προς όλα τα Εξεταστικά Κέντρα απέστειλε σήμερα η Κεντρική Επιτροπή Πανελλαδικών Εξετάσεων,  μετά το λάθος θέματα που δόθηκαν σε υποψηφίους.

Ειδικότερα με την οδηγία η Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων εφιστά την προσοχή προς τα Εξεταστικά Κέντρα  να υπάρξει  προσεκτικός διαχωρισμός των  υποψηφίων ανάμεσα στο ΝΕΟ και το ΠΑΛΑΙΟ  σύστημα και σημειώνει:.

Α. Είναι αποκλειστική ευθύνη των Επιτροπών Εξετάσεων κάθε υποψήφιος να πάρει τα θέματα που αντιστοιχούν στην περίπτωσή του, δηλαδή ΝΕΟ ή  ΠΑΛΑΙΟ  σύστημα και Ημερήσιο ή  Εσπερινό.

Β. Μετά τη διανομή των φωτοτυπιών από τους επιτηρητές τα μέλη Επιτροπών Εξέτασης έργο των οποίων είναι η άρτια διεξαγωγή των εξετάσεων στο Εξεταστικό κέντρο τα ελέγχουν ότι κάθε υποψήφιος έχει πάρει τα σωστά θέματα , ελέγχοντας και το καρτελάκι του υποψηφίου που φέρει την ένδειξη  ΝΕΟ ή  ΠΑΛΑΙΟ  σύστημα .

1η Διευκρινιστική

Στη συνέχεια η Κεντρική  Επιτροπή Εξετάσεων επειδή από λάθος στα θέματα που μοιράστηκαν στους υποψηφίους με το Παλαιό σύστημα , στην τελευταία σελίδα είχε την ένεδριξη με ο ΝΕΟ  σύστημα , απέστειλε την ακόλουθη διευκρινιστική:

“Ισχύει ο χαρακτηρισμό ΝΕΟ ή ΠΑΛΑΙΟ που είναι   στο πλαίσιο επάνω αριστερά”

2η Διευκρινιστική

Ακολούθησε 2η διευκρινιστική από την Κεντρική  Επιτροπή Εξετάσεων προς τα Εξεταστικά Κέντρα , με την οποία καλούνται τα μέλη των Εξεταστικών Κέντρων να κάνουν ΑΜΕΣΑ έναν προσεκτικό έλεγχο για να διαπιστωθεί ότι έχουν δοθεί τα σωστά θέματα ΝΕΟ ή ΠΑΛΑΙΟ στους υποψηφίους.

πηγή


  • Image 1
banner-1-2.png

Φροντιστήριο Μ.Ε. Π 3,14

Θεμιστοκλέους 61, Καλαμάτα T.K.: 24100 τηλ.: 2721402772 / 6946264628 www.facebook.com/p3komma14

www.p3komma14.gr
©2018-2020 Φροντιστήριο Π 3,14. Θεμιστοκλέους 61, Καλαμάτα